Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

13-letnik maščeval očeta

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Deček iz Tuzle je v krvnem maščevanju v morilca svojega očeta izstrelil 14 krogel.

Njegova žrtev je bil njegov 43-letni sokrajan Sabahudin Mehičić, ki mu je minulo leto ubil očeta, piše 24sata. Deček je Mehičića ubil na parkirišču pred zdravstvenim domom, pokosil pa ga je z avtomatskim orožjem, ko je žrtev izstopala iz avtomobila, ustrelil pa ga je v hrbet, prsni koš in noge. Deček je trenutno na begu pred policijo.

Mehičić je očeta Fehima ubil s pomočjo svojih sinov Mikija in Jasmina Hidanovića in njune matere Nerdžade. Spor med Fehimom in Kadrijo, kot so klicali Mehičića, se je začel, ko je eden od Fehimovih delavcev Kadriji dolgoval 1.500 evrov. Ta naj bi neuradno bil oderuh in je delavca Edina Pandžića, ki si je od njega sposodil sedem tisoč evrov, vrnil pa jih je skoraj 40 tisoč, napadel pred hišo dečkovega očeta in zahteval še.

Fehim se je postavil v bran delavca in premlatil Kadrijina sinova, ki so se nato vrnili z materjo, ta pa je v torbi nosila orožje. Sinova sta brutalno likvidirala Fehima in ranila tudi dečkovega dedka. „Kri za kri. To se mora maščevati. Če bi takrat imeli orožje, nihče od njih ne bi živ zapustil našega dvorišča,“ je takrat dejal eden izmed članov Fehimove družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.