Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

60-letna kolesarka podlegla poškodbam

Nesreča kolesarja Shutterstock
Nekaj pred osmo uro zjutraj se je na cesti med Krškim in Brežicami v Spodnji Libni zgodila prometna nesreča, v kateri je bila huje poškodovana 60-letna kolesarka, ki je kasneje v brežiški bolnišnici umrla.

Štiriindvajsetletna voznica osebnega avtomobila je peljala iz Krškega proti Spodnjemu Staremu Gradu. Med vožnjo naj bi dohitela 60-letno kolesarko in jo z vozilom zadela. Kolesarko so s hudimi poškodbami odpeljali v brežiško bolnišnico, so sporočili iz PU Novo mesto. Ponesrečena kolesarka je popoldne umrla.

Vzrok nesreče naj bi bila domnevno vožnja preblizu desnega roba vozišča in pa bleščanje zaradi jutranjega sonca, ki naj bi zaslepilo voznico.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin nesreče, še posebej dejstva, ali je poškodovana vozila kolo ali pa ga potiskala ob sebi, policisti pozivajo morebitne priče, da pokličejo na interventno številko 113 ali telefonsko številko Policijske postaje Krško (07) 49 29 400. Kakršenkoli podatek o dogajanju pred nesrečo in med njo bo pomagal pri preiskavi primera.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.