Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Filmsko prerivanje v lokalu

Pištola Shutterstock Fotografija je simbolična.
23-letnik je s pištolo grozil v lokalu in poskusil oropati državljana ZDA, na koncu pa pristal v lisicah.

Piranski policisti so včeraj ob 0.51 dobili prijavo, da ima v lokalu v Piranu gost pištolo, ki mu jo je natakar vzel. Gost je pištolo zahteval nazaj, kar je osebje tudi storilo. A zgodba se tukaj ni končala, saj se je 23-letnik čez slabo uro vrnil v lokal. Tam je stikal po predalu, v katerem imajo gotovino. Natakar in drugi gost lokala sta ga želela odstraniti, 23-letnik pa se je uprl, repetiral pištolo in jo usmeril proti enemu od njiju v noge. Tedaj sta ga natakar in gost podrla na tla in mu pištolo vzela, 23-letnik pa je zagrozil, da bo šel domov po drugo.

Policisti so moškega ob 3. uri izsledili in mu odredili pridržanje. Pištolo, ki je bila imitacija orožja, je kasneje sam izročil.

Poskusil oropati Američana

A izkazalo se je, da to ni bilo edino kaznivo dejanje, ki ga je srboriti 23-letnik zagrešil v noči na 15. januar. Včeraj ob 11.35 so policisti dobili še prijavo, da je državljana ZDA nekdo prejšnji večer poskušal oropati, zagrozil pa naj bi mu s pištolo. Izkazalo se je, da je bil storilec isti.

Moškega bodo policisti kazensko ovadili za poskus ropa, drzno tatvino, grožnje in dve manjši tatvini iz trgovin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.