Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Motorist podlegel poškodbam

Prometna nesreča na Markovcu Gasilska brigada Koper
V prometni nesreči na Markovcu motorist, 36-letni Koperčan, podlegel poškodbam.

Verčaj zvečer ob 21.17 se je na Markovcu v Kopru zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in motorist. Motorist je na kraju nesreče podlegel poškodbam.

Policisti ugotovili, da je nesrečo povzročil voznik skuterja, 36-letni Koprčan, ki je vozil od izolske bolnice proti Markovcu. V blagem desnem ovinku ga je zaneslo in je padel na bok, nato pa drsel preko sredine na nasprotni vozni pas. Tu je zapeljal preko njega osebni avto, katerega je vozil 44-letni Izolan.

Osem gasilcev Gasilske brigade Koper je s štirimi gasilskimi vozili na kraj prispelo med prvimi, ki so reševalcem in policistom pomagali pri reševanju ponesrečenega in odstranjevanju posledic. Te so odpravljali skoraj tri ure. Poklicni gasilci so odklopili akumulatorja, razsvetljevali kraj dogodka ter z zračnimi blazinami dvignili avto in izpod njega izvlekli ponesrečenca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.