Slovenija > Črna kronika
4150 ogledov

Med vožnjo zagorel avtomobil, zgorel v celoti

goreče vozilo dolenjska avtocesta
1/4
Bralec
Zaradi gorečega vozila je bil promet močno oviran.

Policijska uprava Ljubljana je bila okoli 15.40 obveščena o požaru na dolenjski avtocesti med priključkoma Višnja Gora in Ivančna Gorica. 

Med vožnjo je prišlo do samovžiga pod pokrovom motorja na osebnem vozilu znamke Renault. Kljub posredovanju gasilcev je vozilo v celoti pogorelo. V dogodku ni bila poškodovana nobena oseba. 

Kot poroča uprava za zaščito in reševanje, je zagorelo osebno vozilo na plinski pogon. Gasilci Gasilske brigade Ljubljana in PGD Stična so z vodo in peno pogasili vozilo, zavarovali kraj dogodka, očistili cestišče, pregledali s termovizijsko kamero in merilcem plina ter nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa. 

Promet je bil zaradi intervencije nekaj časa popolnoma ustavljen, okoli 16. ure pa je bil sproščen prehitevalni pas. V času intervencije so nastali daljši zastoji. Kot je ob 17.30 poročal prometno-informacijski center, so posledice odstranili, zastojev ni več. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.