Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Priznala, zabodla ga je

Novorojenček Shutterstock
Mati priznala, da je zabodla svoje novorojeno dete.

Triindvajsetletnica iz Tenetjiš, ki je včeraj poiskala zdravstveno pomoč v bolnišnici v Foči, je zdravnikom in policiji po posegu priznala, da je zabodla svojega novorojenega otroka. Ob sprejemu v bolnišnico zaradi bolečin v trebuhu in krvavitev je ženska zanikala, da bi bila noseča, poroča Dnevni Avaz. Kljub temu je po operaciji dežurni zdravnik o vsem obvestil policijo, ki je preiskala dom njenih staršev.

Policija je med preiskavo v zunanjem stranišču našla mrtvega novorojenčka. Neuradno naj bi bil dvanajstkrat zaboden, od tega šestkrat v predel srca. V hiši so našli krvava oblačila, ki jih je imela med porodom na sebi, in nož, s katerim je bil najverjetneje umorjen komaj rojeni deček.

Potem ko so 23-letnico po operativnem posegu danes odpustili iz bolnišnice, jo je policija odpeljala na zaslišanje. Vzrok za njeno dejanje še ni znan.

Znani so tudi prvi rezultati obdukcije, ki jo je včeraj odredila policija. Obdukcija je pokazala, da je bil otrok rojen živ in je umrl za posledicami več vbodnih ran v prsni koš in vrat. Opravili bodo še dodatne biološke preiskave, preiskali pa bodo tudi del posteljice ploda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.