Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Štirje mrtvi, čelni trk kamionov

V silovitem trčenju pri Mednem sta bila oba tovornjaka povsem uničena.
1/11
Žurnal24 main
V dveh prometnih, eni delovni nesreči in nesreči v gorah so umrli štirje ljudje. Dva tovornjaka sta čelno trčila pri Mednem. Oba voznika sta huje ranjena.

Pri Mednem pri Medvodah sta dopoldne trčili dve tovorni vozili, nato pa se je vanjo zaletelo še eno vozilo. 24-letni tuji državljan je vozil proti Medvodam in v desnem ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas. Tam se je čelno zaletel v tovornjak, ki ga je pravilno vozil 44-letni slovenski državljan.

Trčenje je bilo zelo silovito, oba voznika pa so odpeljali na zdravljenje v klinični center. Oba sta zunaj smrtne nevarnosti. Materialna škoda po prvih podatkih znaša 100.000 evrov. Cesta je bila zaradi nesreče več ur zaprta.

 

Nesrečo pri Mednem je fotografiral naš bralec.

Če ste tudi vi priča podobnim dogodkom, nam pošljite fotografije na  mobilno številko ali elektronski naslov naveza@zurnal24.si. Mobilna številka za pošiljanje SMS-ov ali MMS-ov s slikami: 4224. Pred besedilo oziroma v polje Zadeva vpišite ključno besedo NAVEZA. Za fotografijo vam bomo plačali 20 evrov, če jo bomo objavili v časniku Žurnal24 ali tedniku Žurnal. Fotografije, objavljene na spletnem portalu, se ne honorirajo.

Smrt v Sežani in Ljubljani
V četrtek nekaj po 10. uri zvečer se je v Sežani zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena motorist in avtomobil. Motorist iz Sežane je pravilno vozil po ulici, ko mu je nasproti pripeljal 47-letni voznik avtomobila. Ta je iz neznanega razloga zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil vanj. Motorist je bil tako hudo poškodovan, da je umrl na kraju dogodka.

V prometni nesreči na Tržaški v Ljubljani, ki se je zgodila v četrtek nekaj pred polnočjo, je umrla voznica osebnega vozila iz Ljubljane. Domnevno zaradi neprilagojene hitrosti je v zadnji del njenega avta trčil 43-letni voznik iz Ljubljane. 53-letna voznica, ki je ostala ukleščena v vozilu, je umrla na kraju nesreče.

Umrla traktorist in planinec
Delovna nesreča se je zgodila v četrtek ob 17.48 na Malahorni v občini Oplotnica, kjer se je med trgatvijo smrtno ponesrečil voznik traktorja. Na kraju dogodka so bili gasilci, ki so kraj zavarovali in pomagali policiji.

Na območju Mrzle gore se je v sredo smrtno ponesrečil 41-letni planinec iz okolice Celja, ki je pri sestopu zašel z markirane poti in padel v 150-metrski prepad, kjer je obležal mrtev. Njegovo truplo so v dolino z vojaškim helikopterjem v četrtek odpeljali celjski gorski reševalci.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.