Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Ustrelil družino, nato še sebe

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Na Hrvaškem se je zgodila tragedija. Oče naj bi ubil ženo, starejšega sina in sebe, mlajšemu sinu je uspelo pobegniti.

Policija je v naselju Kanovci v Vinkovcih poleg trupla 57-letnega moškega našla orožje, njegovo ženo in starejšega sina pa mrtva v hiši. Mlajši sin je težko ranjen in se še bori za življenje. Po dosedanjih informacijah naj bi šlo za Zlatka Hamzića, nekdanjega finančnega direktorja podjetja Dilj, njegovo ženo Marijo in 30-letnega sina Zdenka.

Mlajši sin se je rešil
O umorih naj bi policijo obvestil Hamzićev mlajši sin Vladimir, ki je kljub hudim poškodbam pobegnil s kraja zločina in z zadnjimi napori prišel do sosednjega lokala, kjer ga je prepoznal sosed in ga odpeljal v bolnišnico. Zdravniki se še vedno borijo za njegovo življenje. Policija sumi, da gre za dvojni umor in samomor.

Sosedi še vedno ne morejo verjeti, da se je takšna tragedija pripetila prav v družini Hamzić, saj z njimi nikoli niso imeli težav. Hrvaški mediji še razkrivajo, da so 57-letnega Hamzića kazensko ovadili, ker naj bi bil vpleten v finančno prevaro v podjetju Dilj, v katerem je bil zaposlen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.