Slovenija > Črna kronika
326 ogledov

V avtu jih je bilo šest, štirje hudo poškodovani

letalska nesreča Anže Petkovšek
Avto zaradi neprilagojene hitrosti zletel s ceste, štirje hudo poškodovani.

"Ob 0.16 je v naselju Spodnje Gorče v občini Braslovče osebno vozilo zaradi neprilagojene hitrosti zapeljalo s cestišča. V vozilu je bilo šest oseb, od teh so se štiri huje in dve lažje poškodovali," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

"Gasilci PGE Celje in gasilci PGD Braslovče so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, razsvetljevali okolico ter cestišče posuli z vpojnimi sredstvi. Reševalcem NMP Celje in NMP Velenje so nudili pomoč pri imobilizaciji in prenosu poškodovanih oseb do reševalnega vozila. Poškodovane osebe so reševalci prepeljali v Splošno bolnišnico Celje." še poroča portal. 

Ali je šlo za osebno vozilo, ki je registrirano le za pet potnikov, še preverjamo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • logistika 20:10 10.junij 2017.

    "Vsa vozila so registrirana za 5 oseb , kajti pogoj je sunanja ogledala ! " Iz katerega planeta si ti padel? Opel Zafira, Mazda 5 ,Toyota corrola verso,.... so za 5+, so pa tudi za 4 ali manj oseb.

  • Žurnalček 17:02 10.junij 2017.

    Vsa vozila so registrirana za 5 oseb , kajti pogoj je sunanja ogledala ! Problem je , ko se nekdo vozi večinoma sam ali dva , kar na enkrat pa njih 6. Avto nima več ztakšnih voznih karakteristik , kot ...prikaži večt jih je imel samo z njm ! Ni tu hitrost ampak nezavedanje da voziš do konca obremenjeno vozilo !