Slovenija > Črna kronika
2734 ogledov

Voznik zbil peško in pobegnil

slovenija22.06.09...policija...video nadzorni sistem..provida...radar...promet.. Anže Petkovšek
Maribor policisti obravnavajo prometno nesrečo s pobegom, po kateri je peška huje poškodovana.

Neznani voznik neznanega osebnega avtomobila temnejše barve je v petek, 10. novembra 2017, ob 13.58 po desnem prometnem pasu enosmerne Maistrove ulice pripeljal iz smeri Ulice heroja Staneta v smeri Kopitarjeve ulice v Mariboru. V križišču Maistrove in Prešernove ulice pa je zapeljal v rdečo luč v trenutku, ko je iz njegove leve strani cestišče pravilno prečkala 88-letna peška doma iz Maribora. Neznani voznik je po navedbah mariborskih policistov pričel zavirati in se umikati v desno, vendar je kljub temu na prehodu za pešce trčil oziroma oplazil peško, ki je padla in se hudo poškodovala.

Neznani voznik pa je po trčenju odpeljal s kraja prometne nesreče naprej po Maistrovi ulici v smeri Kopitarjeve ulice.

Mariborski policisti zato pozivajo morebitne očividce prometne nesreče in tudi voznika osebnega avtomobila, da se zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče zglasijo na PPP Maribor, Ptujska cesta 117 v Mariboru, ali pokličejo na telefonsko številko 02 4502030 oziroma na številko 113.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.