Slovenija > Črna kronika
592 ogledov

Z insekticidom so mu pomorili dve čebelji družini

Čebele A. Š.
Primer preiskuje policija.

"Nekdo mi je namerno zastrupil dve čebelji družini v Tivoliju. Nabavil je insekticid, ga stresel v panj in insekticid demonstrativno pustil na zelo vidnem mestu pri panjih," je na svojem Facebook profilu objavil eden od slovenskih čebelarjev. "Družini sta v celoti umrli. Ne morem verjeti, da se lahko kaj takšnega zgodi."

Dogodek je obravnavala tudi policija, ki je bila o njem obveščena včeraj okoli 14.15. "Policisti so z ogledom kraja dejanja in po do sedaj zbranih obvestilih ugotovili, da je za zdaj še neznani storilec v času od ponedeljka do včeraj v dveh panjih, ki sta postavljena na bližnjem travniku ob Cesti 27. aprila, raztresel prašnato snov, ki bi lahko bila insekticid," je pojasnila Nataša Pučko iz PU Ljubljana.

 

Čebelji družini sta v obeh panjih pomrli. "Nastalo je za nekaj sto evrov materialne škode," še pojasnjujejo pri PU Ljubljana. "Policisti nadaljujejo s preiskavo zaradi sumov kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Žurnalček 07:25 21.september 2018.

    VŠtudentskem naselju je idiotov vseh vrst , vendar je to naredil eden od sosedov , ker so mu šle na živce . Kazen ki jo zasluži je kazen po KZ za naklepni umor !!