Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Za smrt osumljena mati

Vprašanj je vedno veliko, odgovorov pa ni. iStock
Mati je lagala že od samega začetka. Nadzorna kamera je pokazala, da je bil njen avto v bližini kraja, kjer so našli truplo.

Italijanski kriminalisti so za umor osemletnega Lorisa osumili mater, danes jo bodo ponovno zaslišali. Kriminalsiti so že pred tremi dnevi opazili temen avto prav poleg kraja, kjer so našli truplo otroka. Po dolgih urah obdelave posnetka, so prepoznali prav materin avtomobil. Kriminalisti sumijo, da je mati Lorisa ubila sama brez pomoči, sama naj bi tudi skrila truplo sina.

Lagala že od začetka

Mati je od samega začetka trdila, da je minulo soboto Lorisa odpeljala v šolo, a je ena od nadzornih kamer pokazala, da je Loris ostal doma. Mati je v varstvo odpeljala le mlajšega bratca in se nato za 36 minut vrnila domov. Policisti sumijo, da je v teh 36-ih minutah z vezico za električne kable zadušila sina in ga nato odpeljala na rob mesta Santa Croce Camerina na Siciliji, kjer ga je vrgla v jarek. Po nekaterih informacijah, naj bi bil Loris tedaj še živ, kar morda dokazuje hematom na glavi.

Kot smo poročali, so dodaten obremenilni dokaz vezice, ki jih je mati minuli teden izročila učiteljicam. Dejala je, da naj bi jih Loris potreboval za šolski projekt, zato jih je želela vrniti šoli. V šoli vezic niso nikoli rabili, je pa bil Loris sodeč po obdukciji ubit prav s tako vezico.  

Komentarjev 3
  • Izudin 12:28 09.december 2014.

    Nedojemljivo ... brezčutna psihopatinja Veronica Panarello.

  • mph 10:09 09.december 2014.

    Grozljivo, ni stvari, ki je takšna kuzla ne bi zaslužila.

  • erikkk 09:44 09.december 2014.

    brezčutna kuzla ...