Slovenija > Črna kronika
8078 ogledov

Žensko pustil, da je zgorela

Nesreča, goreč avtomobil Youtube
Voznik v New Yorku je posnel moškega, ki je povzročil prometno nesrečo, potem pa pustil žensko, da je zgorela, sam si je poklical taksi.

Posnetek prikazuje moškega, kako mirno zaustavlja taksi in ga vpraša: "Lahko prevoz?" Policija je moškega s posnetka že identificirala; gre za 23-letnega Saeeda Ahmada. Posnetek se je bliskovito razširil prek družabnih omrežij.

V petek zvečer se je zaletel v ograjo poleg ceste, nakar se je avtomobil vnel. V njem je zgorela 25-letna Harleen Grewal.

Mlada ženska je delala v gostinskem podjetju; ko je opravljala nadure, se je pogosto domov peljala s katerim izmed svojih kolegov, je za New York Daily News povedala njena družina.

"Vedno je bila pozitivna, vedno prijazna do vseh. Včasih tudi brez kakršnega koli razloga," je povedal njen fant Karan Dhillon. Dejal je, da je bila najbrž prijazna tudi do voznika, ki jo je peljal domov.

Zoper voznika so že spisali obtožnico, ki ga bremeni uboja iz malomarnosti, bežanje z mesta prometne nesreče, vožnjo brez dovoljenje in prehitro vožnjo.

Njegov brat je za medije zatrdil, da je žensko poskušal rešiti: "Povedal mi je, da je bila ženska v avtomobilu vkleščena in da je ni mogel rešiti pred ognjem. Zanjo je bilo prepozno," je še komentiral voznikov brat Waheed Ahmad.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • cogocogo 11:03 17.oktober 2017.

    ze ima pove vse ,,vprasanje kaj se je dogajalo v avtu pred nesreco ,,je hotel z tem se kaj drugega prikriti ,,taki so zmozni vsega ,,,in koliko jih je med nami ??????

Sorodne novice