Slovenija > Črna kronika
12704 ogledov

Med prevračanjem padla iz vozila, oba sta mrtva

prometna nesreča, gozd, avto zletel s ceste Žurnal24 main
Tragična nesreča včeraj vzela dve življenji.

‎"Včeraj sta na območju Škofje Loke v nesreči s terenskim vozilom umrli dve osebi," je sporočil mag. Bojan Kos z Policijske uprave Kranj. Nesreča se je po njegovih navedbah zgodila na gozdni cesti na strmem in z gozdom poraščenem pobočju Lubnika, s katere je voznik zapeljal na ozko čistino pod cesto in se z vozilom dlje časa prevračal.

"Okoliščine kažejo, da je bilo udeleženo samo to vozilo ter da je voznik zapeljal preblizu roba ceste," je pojasnil in dodal, da sta med prevračanjem iz njega padla voznik in potnik, ki sta zaradi hudih poškodb umrla na kraju nesreče.

Policisti nesrečo glede na do sedaj zbrana obvestila in kraj, obravnavajo kot dogodek in ne kot prometno nesrečo. "Zbiranje obvestil še poteka, z ugotovitvami pa bodo policisti seznanili pristojno državno tožilstvo," dodajajo policisti.

Fotografija je simbolna. 

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 12:00 08.oktober 2017.

    Sedaj bodo na AVP zagnali gonjo zoper voznike ,ki ne uporabljajo varnostne pasove in namerno opustili iskanje rešitve za najpogostejše vzroke nesreče ..........TELEFONIRANJE MED VOŽNJO ! Kdor se ne pripaše je prekršek in sam svoje sreče kovač ,kadar pa nekdo ...prikaži več zaradi uporabe telefona ogroža druga življenja je to kaznivo dejanje in ne več prekršek. Seveda tega nočejo razumeti tisti ,ki jih plačujemo za to.

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 11:23 08.oktober 2017.

    In spet bo kriv voznik, tist, ki bi naj skrbel za cesto pa nc.