Slovenija
40 ogledov

Daniel na pogajanja v Sočo

Daniel Spasojević Anže Petkovšek
V zgodbi distrofika Daniela Spasojevića, za katero se je še včeraj zdelo, da je vsaj začasno dobila srečen epilog, se je znova zapletlo.

Zjuraj so Daniela pripeljali v Negovalno bolnišnico na Vrazovem trgu. Daniel nas je poklical in povedal, da so ga tja iz zavoda Soča prepeljali proti njegovi volji in na silo. Kot trdi, je bil zaveden.

Celo dopoldne smo ga želeli priklicati na telefon in ko smo ga končno ujeli, je dejal, da izjav zaenkrat ne daje.  A nas je malce čez drugo uro poklical in dejal, da se pelje nazaj v rehabilitacijski center Soča, kjer se bo poskušal s pristojnimi dogovoriti, da mu bi bivanje podaljšali za pet dni.

 

Komentarjev 11
  • Darko Knezija 17:35 17.februar 2012.

    Ako želite zaraditi denar in Preko interneta sem, da od 50 $ do 500 $ tjedno UZ rad NA računalu sa Pola sata Rada Obrnite Se NA darkoknezija@gmail.com dobj i zaradi svojih početnih 17 dolarjev odmah!

  • vztrajnost 14:10 17.februar 2012.

    Bil sem v zaporu mesec dni !!1In gdo je ta človek,ki mu ne paše ne eno ne drugo?če povem svojo zgodbo pa ni noben pisal niti snemal mojega trplenja za razliko od Danijela sem bil takrat mlajši od njega ...prikaži večga le 2 leti namesto v negovalno bolnišnico me niso peljali so pa me v zapor "STARI PISKER"v Celju in to zaradi tega,ker sem vozil fičkota brez ispita.Paznik ki me je spejel me je odnesel (sem distrofik že 40 let na vozičku) direkto v samico in zaprl vrata ter zaklenil tako sem ostal v popolni temi približno pol dneva ,še samomora nisem mogel narediti zaradi svoje nemoči in lahko si zamislite kako mije bilo bil sem jetnik brez vsakih pravic posledice čutim še danes YX zgodba bi bila predolga,da bi jo napisal tukaj a če kdo želi se mi lahko javi na naslov vtrajnost@hotmail.com.Primerjate zdaj razliko in Danijel tebi bi sporočil,da si lahko srečen da ti pomagajo tako.Mislim,da se ne zavedaš popolnoma svoje situacije in marsikateri distrofik bi želel ali pa moral živeti druagče kot

  • gz2611 12:45 17.februar 2012.

    Pa še to, ta čas k teži po medijih da ga mormo gledat se naj raje spravi kaj pametnega počet, pa mu nebo treba državnega stanovanja, ampak si ga bo lahko sam financiru!!!Banda!