Slovenija
62 ogledov

Deklica obvisela sedem metrov nad tlemi

Otroci plezali po strehi Osnovne šole Vič v Ljubljani. Pod enim se je vdrlo svetlobno okno, padel je v notranjost in obvisel sedem metrov nad tlemi.

Kot so za zurnal24.si potrdili na Policijski upravi Ljubljana, so bili danes okoli 18.45 obveščeni, da so po strehi Osnovne šole Vič v Ljubljani plezali otroci. Pod enim se je vdrlo svetlobno okno, zaradi česar je padel v notranjost in v mreži obvisel približno sedem metrov nad tlemi. Od tam so ga rešili gasilci. Po zadnjih podatkih policistov, ki okoliščine dogodka še preverjajo, otrok ni bil poškodovan.

Visela nad telovadnico

Kot so zapisali na Upravi RS za zaščito in reševanje se je okno vdrlo pod deklico, ki je obvisela na mreži nad telovadnico. Posredovali so gasilci GB Ljubljana, ki so jo rešili  z avto lestvijo in vrvno tehniko.

Komentarjev 3
  • JackD 05:56 02.julij 2012.

    Uh, včeraj so bili pa potem Viški gasilci kar dejavni! Najprej so reševali otroke iz udrte strehe, nato pa so še hiteli na Poklukarjevo zaradi preplaha, saj je neka gospa kurila stare veje in so mislili, da je požar!

  • Oxxo 23:07 01.julij 2012.

    Nič novega! Kaj vse se dogaja na šolskem igrišču OŠ Vič vemo samo bližnji stanovalci... Policija nikoli ni ustrezno ukrepala oz. se odzivala na prijave. Odprti hidranti... zažig več kontejnerjev... itd.Večerno popivanje, droga, še najmanj marihuana je ...prikaži veče realno stanje šolskega igrišča.Mladostniki stari 12-18 let... fantje in punce... Nimam oz. glede na poznavanje razmer ne morem imeti sočutja do dogodka...

  • zic 23:03 01.julij 2012.

    kwa se mularija spomne....sigurno je tata gledo fusbala a mama pekla kokice!