Slovenija
36 ogledov

Dogovori za trgovski center ustavljeni

Nova poslovna cona je sestavljena iz 22 zemljišč, velikih od 1.600 do šest tisoč Žurnal24 main
Poslovna cona. V sredo jo bodo odprli.

Žirovnica. “Povpraševanje po komunalno opremljenih zemljiščih se stopnjuje, končali pa smo tudi infrastrukturo. Podpisali smo štiri pogodbe o nakupu zemljišč, eno še usklajujemo, s še enim kupcem pa se že dogovarjamo glede predpogodbe,” je dejala Sabina Fašmon Muznik, direktorica RP investicij, ki kot zasebni partner v projektu poslovne cone sodeluje z Občino Žirovnica.

Kot je dejala, so različnim potencialnim kupcem posredovali ponudbe za nakup komunalno opremljenih zemljišč, ki jih tržijo po 99 evrov na kvadratni meter: “Pri šestih ponudbah so možnosti še odprte, zato pričakujemo, da se bo še kdo odločil za nakup.” Dogovore glede trgovskega centra, ki naj bi zaživel v sklopu poslovne cone, so za zdaj ustavili, predvidoma oktobra pa se bodo odločili, ali bodo pogajanja nadaljevali letos ali prihodnje leto.

V sredo bodo tudi odprli novozgrajeno komunalno in prometno infrastrukturo v poslovni coni ter zasadili drevored ostrolistnih javorjev; k sodelovanju so povabili 22 posameznikov, ki so pri projektu najbolj sodelovali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.