Slovenija
62 ogledov

Izdelek je kupila zaradi napake na deklaraciji, kaj lahko naredi

Legice z napako na deklaraciji bralka
Bralka je kupila legice, saj je na etiketi pisalo, da so 97-odstotno bombažne. Doma je izdelek pogledala z očali in sledilo je presenečenje.

"V Mercator centru sem kupila legice, saj so bile reklamirane kot bombažne in tako je tudi navedeno na etiketi, ki je bila nalepljena v trgovini. Doma pa sem z očali pogledala še sestavo na originalni ovojnini, pa sem ugotovila, da v sestavi ni niti sledu o bombažu. Takole nas zavajajo, ali lahko rečem celo goljufajo," nam je že konec oktobra napisala bralka in priložila tudi fotografije. 

Mercator: Prišlo je do napake, izdelek lahko vrne

"Na deklaraciji v slovenščini je napaka pri navedbi sestave legic. O tem smo obvestili dobavitelja, napačno navedbo sestave v slovenščini pa bomo popravili," so pojasnili v Mercatorju. Dodali so še, da lahko stranka izdelek vrne in dobi povrnjeno kupnino. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Dixon 10:07 28.december 2016.

    Tale sosed je postal prav površen, šlampasti in nategunski. Tole ni edina prigoda, ki se ti lahko zgodi pri njih. Sicer pa imajo na policah res samo za odtenek slovenskih izdelkov. Večino je iz juga. Niti mercatorjevih izdelkov ne polnijo več v Sloveniji...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:52 27.december 2016.

    Prej so led prodajal ....tretjina teže ribe je bil led ...pa seveda ni bilo ustrezno označeno..zdej pa še to. Jz nevem..kupnino res lahko vrneš ampak koliko ljudi bo šlo nazaj v trgovino po kupnino pa ničesar druzga ...čas je denar! ...prikaži večar! Če podjetje ne more imet elektrike za eno uro se gre za poslovno škodo...če pa se posamezniku odvzame čas ko mora nazaj v trgovino vračat stvari pa ne dobi nič plačila za škode. Sam vrne izdelk in dobi vrnjen denar. Kje je odškodnina!? Zakaj ni odškodninske odgovornosti??? Dokler je ne bo nas bojo tkole nategoval pa če bomo opazil al pa če ne ..če ne se bojo še posebej režal za našim hrbtom.

  • jozicamurn 12:51 27.december 2016.

    Zato, ker so domači izdelki predragi in so plod nategovanja visokih marž/velikega stroška na delavca ali pa šiptarske kvalitete sadja in zelenjave. Naša vlada podpira to zelenjavno-sadno šiptar mafijo od dol, saj jim nudijo lepe podkupnine. Naj omenim še ...prikaži več to, da smo slovenci 10.-razredni državljani EU in nam vsak drek prodajajo po zelo visokih cenah in ta drek prihaja tudi od domačih dobaviteljev predvsem, če iskreno priznam me "spoštujmo slovensko" ne gane, saj je vse slama brez okusa ali preveč začinjeno po visoki ceni.To kemijo jemo že najmanj 10 let, medtem ko zgoraj na severu uživajo v kvaliteti, smo mi tukaj za njih kot živali v hlevu, katerim lahko vse navržejo v gobec. ZPS je sranje.