Slovenija
2388 ogledov

Jankovičeva desna roka ponuja 10.000 evrov, če ...

Boštjan Koritnik Saša Despot Nekdanji minister Boštjan Koritnik
Na družbenem omrežju X (prej Twitter) se je vnel manjši spor med enim od uporabnikov ter ljubljanskim podžupanom Boštjanom Koritnikom.

Eden od uporabnikov Twitterja je nekdanjemu ministru za javno upravo, zdaj pa podžupanu Ljubljane – v ekipo Zorana Jankovića je prišel na zaupanje župana – očital, da je svoj avtomobil, prestižne znamke BMW, parkiral kar na pločniku. "Evropskega tedna mobilnosti je definitivno konec!" je včeraj besno zapisal.

Danes pa je na njegov zapis reagiral sam podžupan in mu v odgovor zapisal: "Če je to nova fotografija (v lastnostih poglejte), dam avtorju 10.000 evrov. Javna obljuba. Samo povejte, kdaj je bila narejena. Ker imam že slabo leto parkirno mesto, plačljivo, 40 metrov stran." 

Podžupan je še dodal: "Sram vas je lahko, najdite si delo v življenju ... poleg natolcevanja." A s to izjavo podžupan razjarjenega uporabnika družbenega omrežja X ni omehčal, še več, zdi se, da ga je le še bolj razjezil. "Sram je lahko edino vas. Otroci zaradi sredi pločnika parkiranega avtomobila hodijo po cesti in se izpostavljajo nevarnosti," je zapisal in prilepil še eno fotografijo nepravilno parkiranega avtomobila. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:23 28.september 2023.

    Slabo leto parkira na plačljivem mestu ! Do takrat pa je bil tudi tale brezplačni pločnik kar v redu, za parkiranje kajne ?! Koliko let je bilo to ?