Slovenija
28 ogledov

Jankovićeva imena

Janković predstavlja kandidate
1/4
Boštjan Tacol
Janković je prepričan, da ima zmagovito kombinacijo najboljšega programa in najboljše ekipe. Danes je predstavljal imena s svoje kandidatne liste.

Kandidatk je skoraj toliko kot kandidatov: med kandidati Zorana Jankovića je tako 41 žensk in 44 moških. Gre za razmeroma mlado ekipo, 58 kandidatov ima namreč nad 30 let, 27 pa več kot 50.

Janković bo kandidiral v volilni enoti Ljubljana. Med kandidati so tudi športniki, na primer Alenka Bikar, Britta Bilač, Peter Vilfan.

Nekaj obrazov že poznamo iz političnega parketa: Janja Klasinc, Melita Župevc, Janko Möderndorfer, Alojz Posedel, Matjaž Zanoškar, Renata Brunskole.

Na listi se je pojavila tudi Barbara Žgajner Tavš, ki je zadnji mandat delovala na lokalni politični ravni. Tako jo je pot vodila od stranke Zmaga Jelinčiča SNS do stranke Lipa, ki so jo ustanovili nekateri člani SNS po sporu z Jelinčičem, pa vse do Jankovića.

Na Jankovićevi listi v ljubljanskem mestnem svetu je bil tudi že Mitja Meršol – nekdanjemu novinarju se bo pridružila stanovska kolegica Tamara Vonta.

Komentarjev 9
  • Mr.Bean 12:54 09.november 2011.

    Sinova sta pa "siva" kandidata....

  • Dixon 08:21 09.november 2011.

    Janković nima pojma, nobene širine, pozna Mercator in sivo ekonomijo, to pa je premalo za vodenje države!!! Me zanima kako bi zunanjo politiko vodil kot podjetje - bedak! Tako bo pogrnil na volitvah, da se mu bo še kolcalo po županskem mestu.

  • lovra 21:23 08.november 2011.

    Samo tale Tavševka,pa res ekstremno spreminja svoje mišljenje,iz ekstremno desničarskega,v totalni komunajzerski na lokalni ravni.pa spet v zmagovito kapitalističnega.Naj se že enkrat opredeli in zagovarja samo svoja stališča,zaradi takileh bomo morali voliti Pahorja iz usmiljenja.