Slovenija > Jaz poročam
215 ogledov

Smrdljiva krača iz Spara

Pokvarjena krača iz Spara
1/2
Bralec Tomaž
Bralec je v Sparu kupil kračo, ki je pri kuhanju oddajala grozljiv vonj.

"V soboto sem v Sparu nabavil svinjsko kračo. Dneve od sobote do danes je "preživela" hladilniku," je šaljivo začel svojo pripoved bralec Tomaž.

Kračo je želel danes zvečer ponuditi za božično večerjo, zato jo je dal v lonec in jo začel kuhati. "Presenetil me je vonj po razpadajočem kadavru iz poletnih dni. Nisem mogel verjeti, da je "lonec" zmožen oddajati takšen vonj," je zgroženo zapisal.

Za konec je dodal še, da upa, da imajo vsi, ki so kračo želeli pojesti danes, "pripravljeno alternativo ali pa več sreče kot mi".

Spar pregledal vse izdelke

Po naši objavi so v Sparu, kjer uradne pritožbe kupca niso prejeli, stopili v kontakt z dobaviteljem, podjetjem F. Krainer ter izvedli temeljito analizo primera. "Dobavitelj je takoj pregledal vse svoje izdelke, nepravilnosti ni ugotovil. Ravno tako do sedaj ni prejel tovrstne pritožbe na kakovost izdelka," so pojasnili.

Želeli so preveriti tudi konkretne serije tega izdelka, vendar pa zaradi poteka uporabnosti tega niso mogli več storiti. So pa pregledali naslednjo serijo izdelka in jo celo dali v analizo zunanji strokovni inštituciji. "Preverili smo tudi celotno distribucijsko pot izdelka: prevoz do skladišča, skladiščenje, transport do trgovine, temperature hladilnikov v trgovinah. Vsi parametri so bili v skladu s predpisanimi," zatrjujejo.

Kupcu se opravičujejo za "neprijetno izkušnjo z izdelkom, kupljenim v naši trgovini". Prosijo ga, da jih kontaktira in da bodo skupaj rešili pritožbo.

Komentarjev 13
  • Peter Jagrič 13:09 28.december 2013.

    Mah ja surovo kraču je kupil.... verjetno je laik mislil da ima prekajeno in zdaj se buni. Surova krača se da pečt in je odlična. Kuhana pa oddaja čudne vonjave.... Saj kdor koli je bil kdaj na kolinah ve kake ...prikaži več vonjave se sproščajo tam ob kuhanju sestavin za krvavice tak da...

  • skywalker 19:11 26.december 2013.

    Prodajalec je dolžen,da poskrbi pri izdelkih za pravilne označbe (deklaracije,cene...),izdelke s pretečenim rokom uporabnosti mora umakniti s prodajnih polic.....,se pa žal tudi dogaja da občasno pri kakšnih živilskih artiklih pride na police tudi serija artiklov z uporabnim rokom uporabe,vendar z ...prikaži več napako.Takrat običajno trgovci takoj umaknejo celotno serijo iz prodaje in pozovejo kupce,ki so že kupili omenjene artikle,da lahko le te vrnejo.....Na drugi strani pa imaš tudi kupce,ki kupijo nek izdelek,ter ga reklamirajo samo z računom zahtevajo vračilo kupnine,češ da je bil izdelek pokvarjen in je imel čuden okus.... :-)))

  • kapibara 18:27 26.december 2013.

    Kupil v trgovini sir z orehi,bil sporno pokvarjeno, na uvoznika naslovil reklamacijo(iz Nizozemske.??), so mi odgovorili in rešeli poroblem,kjub temu da oni so SAMO posrednik -uvoznik v ind. coni Trzin..-torej v dovrobit reševanja problemov, se VEDNO najde rešitev..!! Dobil količino ...prikaži več njihovih izdelkov za "protiutež".. :-)