Slovenija
6346 ogledov

Kam z avtomobilom pred neurjem in točo? Tu je rešitev

Citypark Citypark
Danes ponoči lahko svoje jeklene konjičke zaščitite v Cityparkovi in Alejini parkirni hiši.

Ob prihajajočem poslabšanju vremenskih razmer, ki danes zvečer vključujejo slabše vreme, neurja in celo točo (več o tem tukaj), bodo v nakupovalnem središču Citypark nocoj ponovno brezplačno odprli parkirno hišo, so sporočili iz Cityparka. "Svoje jeklene konjičke lahko pripeljete zvečer ali ponoči in odpeljete zjutraj," so dodali. 

"Varnost in udobje obiskovalcev sta naša primarna skrb. Zavedamo se namreč, kako pomembna je brezskrbnost ne glede na vremenske pojave. Parkirna hiša v Cityparku zagotavlja zavetje pred še tako nepredvidljivimi vremenskimi pojavi in s tem popolno zaščito njihovih vozil. Zato bo brezplačno parkiranje možno tudi danes ponoči," je poudaril center manager Cityparka Andrej Ropret.

Brezplačno parkiranje tudi v Aleji

Zaradi napovedanih neurij bo tudi v nakupovalnem središču Aleja ponoči odprta parkirna hiša. Avtomobile bo mogoče pripeljati najpozneje do polnoči in odpeljati od 6. ure. Parkiranje bo brezplačno, so sporočili iz Aleje. Uvoz in izvoz bosta možna na severni strani Aleje ob avtohiši Autowallis, so še dodali. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Plavi-mil 17:43 01.avgust 2023.

    Kaj pa Stožice, šerifu ni za ljudi, on raje. kasira.

  • lojs 16:21 01.avgust 2023.

    tik pred naslednjo napovedjo toče se bomo vsi pripeljali v citypark, sicer nekateri "malo" prepozno, ampak vsaj namen bo dober

  • bi_ba 15:40 01.avgust 2023.

    Kaj pa v Leclercu pa ne? Saj tam je tudi vedno zastonj. Zakaj pa zdaj ne?