Slovenija
33 ogledov

Kanibali enoletni deklici dali pito poljneno z mamo

V Braziliji se je začelo sojenje domnevnim kanibalom 51-letnemu Jorgeju de Silvieri, 51-letni Isabel Pires in 25-letni Bruni da Silvi, ki jih sumijo uboja treh oseb. Trojica naj bi z mesom ubitih pripravljala različna peciva.

Brazilska policija je razkrila, da je trojica ženskam preden jih je ubila, ponudila delo varuške. Ko so ženske prišle v hišo so jih ubili, njihova trupla razkosali, nato pa meso uporabili za pripravo različnega peciva, ki so ga prodajali po soseski, piše Daily Mail.

Brat Jorgeja šokiran

V četrtek se je trojica prvič pojavila na sodišču. Obtoženi uboja Jessice Da Silve, Alexandre Falcao ter Gisele da Silve, so priznali še, da so poleg treh žensk, ubili še šest ljudi.

Opisali so kako so leta 2008 v lastni hiši, v kateri je živela s svojo enoletno hčerko, ubili Jessico da Silvo. Potem pa nesrečni enoletni deklici postregli še s pito, ki je bila napolnjena z mesom njene mame.

Brat Jorgeja je na sodišču dejal, da ne more verjeti, da bi bil njegov brat sposoben česa takšnega, saj je vendarle vegetarijanec.

Policija je kanibale ujela aprila letos, ko so poskušali uporabiti kreditno kartico ene izmed žrtev. V njihovem stanovanju je našla še ostanke dveh trupel.

Komentarjev 1
  • Lavdan 13:29 27.oktober 2012.

    L.C. Eno je jesti a drugo pojesti, če še ne veš. In kakšno je pecivo iz mesa. Pita je lahko iz mesa in kot pecivo. Ubogi polpismeni novinarčki.