Šport > Nogomet
18 ogledov

Kaka se ni želel slikati ob pokalu

kaka real madrid EPA
Saga brazilskega zvezdnika v madridskem Realu se nadaljuje. Kaka, ki je bil v klubu primoran ostati po sili razmer, se ni hotel slikati z ekipo, potem ko je Real osvojil španski superpokal. V Madridu zato razmišljajo o kazni.

Real bi lahko kaznoval Kakaja, ker se ni želel slikati z ekipo, ko je ta pozirala ob lovoriki španskega superpokala. Kaka in Coentrao sta bila edina člana kluba, ki se nista slikala s pokalom. Primer Portugalca še raziskujejo, čeprav Coentrao slikanja naj ne bi zamudil zaradi kljubovanja, ampak lastne zmedenosti.

real madrid španski superpokal | Avtor: EPA EPA
Zgodba Brazilca pa je nekoliko drugačna. Kaka je nezadovoljen, ker je moral zaradi pomanjkanja kvalitetnih ponudb ostati v Madridu, tekmo pa si je ogledal v eni izmed lož za povabljence, kjer naj bi ga nekdo slišal reči: ''Ob tem, kar mi delajo, nisem pri volji za fotografiranje.'' Ostali nogometaši, ki prav tako niso zaigrali na tekmi, so si oblekli majico Reala in slavili skupaj z ekipo.

Kakšna bo prihodnost Brazilca je še vedno uganka. Letos ni zaigral na treh od štirih tekem, čeprav njegova plača znaša kar devet milijonov evrov letno. Do konca pogodbe ima še tri leta. Po odhodu Granera se je Kakaju odprlo nekaj možnosti, a pred njim so še vedno Özil, Modrić, Callejon in Di Maria.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.