Slovenija
25 ogledov

Ko policist kaznuje policista

(Foto: bralka Žurnala24) Žurnal24 main
Bralka nam je poslala zanimivo fotografijo, ki kaže na nemilost slovenskih policistov.

Policist je svoje vozilo parkiral nasproti Vrhovnega sodišča v Ljubljani, in sicer na mestu, kjer običajno parkirajo taksisti. Parkirano je bilo torej na napačnem mestu.

Prekršek je očitno opazila druga policijska patrulja, ki v tem primeru ni poznala milosti; na vetrobransko steklo je pripela obvestilo o prekršku. Predvidevamo, da tudi z obvestilom o kazni.

Z vprašanjem, kaj sledi v tem primeru oziroma iz čigavega žepa gre plačilo za morebitno kazen, smo se najprej obrnili na Generalno policijsko upravo, kjer nas je Nuška Tavčar napotila na ljubljansko upravo: "Težko govorim o primeru, ker ne poznam podrobnosti. Med drugim seveda obstaja tudi možnost, da je bila kazen prenesena s kakšnega drugega avtomobila," je odgovorila Tavčarjeva.

Tudi na ljubljanski upravi se morajo o zadevi še pozanimati: "Najprej moramo ugotoviti, kaj je v vrečkici," pravi Vinko Stojnšek. Na ljubljansko policijsko upravo smo poslali fotografije, pojasnilo še pričakujemo.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.