Slovenija
43579 ogledov

Mercator uvaja veliko novost

Mercator Mercator
Mercator s 1. februarjem prenavlja sistem nagrajevanja imetnikov Mercatorjeve Pika kartice.

V Mercatorju so se odločili skrajšati obdobje zbiranja in unovčevanja pik s 6 mesecev na vsake 3 mesece. Po novem bodo tako imeli štiri bonitetna obdobja (1. 2. - 30. 4., 1. 5. - 31. 7., 1. 8. - 31. 10., 1. 11. - 31. 1.). Po novem bodo uporabniki za 600 zbranih pik dobili 20 evrov prihranka, za 1800 zbranih pik pa 100 evrov. 

Uvajajo tudi nove načine osvajanja pik z mobilno aplikacijo. Uporabniki bodo lahko v aplikaciji MOJ M aktivirali mesečne izzive, ki jim bodo prinesli dodatne pike. "V aplikaciji Moj M lahko sedaj nabirate dodatne pike, in sicer z opravljanjem zanimivih izzivov, ki vas čakajo vsak mesec. Izziv preprosto aktivirate in odtlej se vklopi števec, ki spremlja doseganje cilja. Ko izziv opravite, na primer opravite 5 nakupov v različnih dneh v Mercatorju, se vam avtomatsko pripišejo dodatne pike," način delovanja opisujejo v Mercatorju.  

Kmalu bo na voljo tudi aktivnost Moja izbira v aplikaciji Moj M. Z Mojo izbiro boste lahko izbrali in aktivirali izdelke in jih nato avtomatsko s popustom kupovali daljše obodbje. "Znotraj mobilne aplikacije Moj M poiščite vnaprej pripravljen seznam izdelkov, vse, ki jih aktivirate, boste nato več mesecev kupovali ceneje, ob vsakem nakupu. Popust se obračuna avtomatsko, ob predložitvi Pika kartice. V primeru dodatnih Pika kartic, si vsaka lahko izbere svoj nabor izdelkov," pravijo v Mercatorju.

Mercator Pika | Avtor: Mercator Mercator

Fizična Pika ostaja

Kupci bodo lahko še naprej uporabljali tudi fizično Pika kartico. "Aplikacija vam prinese dodatne pike, ugodnosti in popuste," pojasnjujejo.

Ohranjajo tudi klub Lumpi, ki so mu dodali možnost dvojnih pik na celoten otroški svet ter BIO sadje in zelenjavo. Pike se bodo podeljevale na iste izdelke, na katere so se do sedaj podeljevale Lumpi točke.

Še vedno pa ostane tudi zbiranje pik 1 evro = 1 pika, s plačilno kartico tudi nakup na odlog in na obroke.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 17
  • Avatar oven
    oven 05:21 26.januar 2024.

    Bravo Mercator! Sedaj si bodo tudi zdravniki lahko privoščili nakup pri vas, ne samo čistilke.

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 18:58 25.januar 2024.

    Očitno prodajne številke niso ravno vzpodbudne, pa se lotevajo preverjenih trikov, s katerimi uspejo zmanipulirati nekaj odstotkov tistih, ki še kupujejo pri njih.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 17:29 25.januar 2024.

    3 mesece 600 zbranih pik za 20 eur dobroimetja, to pomeni 6 mesecev 1200 pik in 40 eur! Po starem je bilo za 50 eur potrebnih 6 mesecev in 1250 pik! Tako bo kupec v 6 mesecih, za razliko le ...prikaži več 50-ih pik, ob 10 eur, to pa pomeni v enem letu bo za 20 eur na slabšem! Očitno so ukinili še opcijo, da pike nisi rabil zbirat 6 mesecev, ampak si enostavno vsakih 250 pik spremenil v 5 eur nakupa. Kupcem, ki bodo vsake 3 mesece nabrali več kot 600 pik bo višek pik propadel! Torej na čigav mlin je ta novost!?