Slovenija
41052 ogledov

NLB ponuja denar nazaj, vsak bo lahko dobil 15 evrov

denarnica denar
1/2
Profimedia
NLB je za imetnike kartic z odloženim plačilom Mastercard uvedla možnost vračila dela vrednosti nakupov oziroma NLB Cashback.

Ob mesečni porabi nad 300 evrov bo imetniku na račun vrnila pet evrov. Če bo poraba ustrezno višja, lastniku kartice ne pripada višje vračilo, tudi ob kartični porabi tisoč evrov bo vračilo še vedno pet evrov.

Akcija traja do konca maja, v teh treh mesecih bo uporabnik lahko dobil vrnjenih petnajst evrov. V primeru minimalne porabe za pridobitev nagrade to pomeni vračilo 1,7 odstotka vrednosti nakupov.

"Za koriščenje ugodnosti ni potrebna prijava ali privolitev v sodelovanje, ob preseženem znesku porabe vam bomo avtomatsko 15. v naslednjem mesecu, po obračunu, nakazali 5 evrov na vaš kartični račun," so zapisali na svoji spletni stran.

Ponudba velja samo za fizične osebe za kartice NLB Mastercard klasična, NLB Mastercard posojilna in NLB Mastercard Zlata.

Za porabo na kartici ne štejejo gotovinska izplačila, pa tudi ne spletne stave ter igre na srečo. "Poraba, opravljena s kartico v posameznem obdobju, se obravnava posebej in je ni mogoče sešteti za vsa tri obdobja kumulativno," so še pojasnili. Obdobje je tekoči mesec, kar pomeni, da je treba za vračilo petih evrov tristo evrov porabiti v marcu, aprilu in maju, kdor bo to mejo presegel le aprila, bo dobil pet evrov, za marec in maj pa nič, čeprav bi marca morda zapravil tisoč evrov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 24
  • robi2107 22:17 07.marec 2023.

    A ne bi rajši podrejencem vrnili, kar so jim pokradli.

  • Toma 19:26 07.marec 2023.

    Naj si jih vtaknejo v šupak! Ravno odpiram račun v drugi banki, kjer bom dobil par jurjev, ko prenesem depozit ;-)

  • rd2dmk2 18:08 07.marec 2023.

    vi bučki boste pa šli zapravljat.. dejansko je to svinjarija, bogatunim 300€ ni nič pa bo vseeno dobil 1.5% nazaj. en revež, ki ima 500€namesec prigodkov na pa kje in kako zapravi toliko, oziroma si lahko sploh privošči tako kartico ...prikaži večo ? diskriminacija, še hujša pa pri mercatorju kjer ponujajo trojne pike pri nakupu nad 50€. in še druga svijarija za 250 pik je 2% vračila za 1250 pa 5%. ja revež ki komaj shaja si težko privošči pršut za 50€, ko komaj za pasjo radost zbere in da zbere tisti par pik