Slovenija
28483 ogledov

Ljubljana: Študent padel iz 7. nadstropja, včeraj je naredil tole

srečanje Gasilska birgada Ljubljana
Mladenič, ki je imel veliko smolo, je prišel seči v roke svojim rešiteljem.

Konec maja se je v Ljubljani na Topniški ulici zgodila nesreča. Iz 7. nadstropja študentskega doma je med pomivanjem okna padel mladenič in se hudo poškodoval. 

V nedeljo se je prišel zahvalit gasilcem Gasilske brigade Ljubljana, ki so maja prišli na pomoč, pomagali pri oživljanju in ga prenesli do reševalnega vozila. "Hvala, ker ste," jim je dejal Miha in jim ob tej priložnosti izročil posebno zahvalo.

Obisk je veliko pomenil tudi gasilcem. "Danes smo bili na Gasilski brigadi Ljubljana deležni prav posebnega obiska. Skupaj z družino in prijatelji nas je obiskal Miha Rangus. Mihi se je 30.5.2019 med pomivanjem okna v študentski sobi pripetila nezgoda. Padel je z okna v 7. nadstropju. Po večmesečni rehabilitaciji nas je Miha obiskal in se nam zahvalil za naše opravljeno delo. V neizmerno veselje in čast nam je, da je usklajeno delo vseh ekip gasilcev, reševalcev, zdravnikov, policije in očividcev privedlo do srečnega konca. Miha uspešno nadaljuje s študijem in aktivnim delom v domačem prostovoljnem gasilskem društvu," so zapisali na svoji Facebook strani.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.