Slovenija
43012 ogledov

Prihodnji teden napovedan sneg

sneg, Primorska, sneženje
1/5
Žurnal24 main
Danes in jutri bo pretežno jasno. Danes bo pihal severni veter, jutri bo zapihal jugozahodnik.

Danes bo pretežno jasno. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14 °C. Dopoldne bo zapihal severni veter, ki bo sredi dneva in popoldne ponekod na severu in severovzhodu Slovenije okrepljen, napovedujejo vremenoslovci agencije za okolje.

"Posebnih nevšečnosti, razen pokvarjenih frizur, veter ne bo povzročal. ;)," pravijo na portalu neurje.si. Zvečer bo veter oslabel in ponehal.

Konec tedna bo lep in topel

Jutri bo precej jasno, sprva na vzhodu zmerno do pretežno oblačno. Zapihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, ob morju okoli 3, najvišje dnevne od 11 do 16 °C.

V nedeljo bo deloma sončno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo, na Primorskem bo tudi nekaj nizke oblačnosti. Pihal bo jugozahodni veter.

V ponedeljek se bo v notranjosti Slovenije od vzhoda prehodno pooblačilo, a bo povečini suho. V torek bo znova pihal jugozahodni veter. Nekaj jasnine bo še v vzhodni Sloveniji, predvsem na Primorskem in Notranjskem pa bo občasno deževalo.

V sredo dež s snegom

Vremenska napoved | Avtor: Arso Arso

V sredo se bo dež predvidoma razširil na vso Slovenijo, napovedujejo vremenoslovci agencije za okolje, ki za sredo za Ljubljano napovedujejo dež s snegom. Glede na to, da bo med osem in devet stopinj, se seveda ne bo obdržal. Za Jesenice pa je napovedano sneženje, temperatura pa bo bistveno nižja kot v Ljubljani, le med eno in dvema stopinjama Celzija. 

Od četrtka do sobote bo spremenljivo vreme, v soboto se bo verjetnost za padavine znova povečala. Najvišje dnevne temperature bodo okoli ali malo nad 10 °C.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3