Slovenija
15544 ogledov

S tem nam bo postreglo vreme do prihodnjega petka

Zbiljsko jezero, zima, Medvode, klop, sneg, sprehod M. Ha.
Pred nami očitno še en precej lep konec tedna. Kaj pa sledi?

Ponoči se bo predvsem v notranjosti Slovenije spet zmerno pooblačilo, napovedujejo vremenoslovci na Arsu. Ponekod bo po nižinah nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, v mraziščih do -5 stopinj Celzija.

Jutri bo delno jasno, več oblačnosti bo v vzhodnih krajih. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 12, na Primorskem do 14 stopinj.

Tudi vikend bo očitno precej lep, na Arsu pravijo, da nas čaka jasno vreme. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.

V prvi polovici prihodnjega tedna bodo naši kraji pod vplivom območja visokega zračnega tlaka s središčem nad vzhodnim Balkanom, nato pa se bo nad severno Evropo okrepilo ciklonsko območje, ki pa ne bo bistveno vplivalo na vreme pri nas, vremenoslo sliko pojasnjujejo vremenoslovci. 

Dodajajo, da bomo do prihodnjega petka imeli suho vreme, razvoj ob koncu prihodnjega tedna pa je še negotov. V torek in sredo bo še precej jasno, nato bo občasno nekoliko bolj oblačno. Jutranje temperature bodo okoli 0, najvišje dnevne od 5 do 10 stopinj, na Primorskem še kakšno stopinjo topleje.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso
Ljubljana Slovenija Arso z novim opozorilom Megla Še vedno Avto Zelo nevarno početje voznikov zadnje dni

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.