Slovenija
18815 ogledov

Saj ni res, pa je: Parkiral na prehitevalnem pasu in se odpravil domov

nesreča Profimedia
Koprski policisti poročajo o nenavadnem dogodku, ki so ga obravnavali včeraj.

Včeraj okoli polnoči so policisti Policijske uprave Koper prejeli klic občana, ki je povedal, da je pri bencinskem servisu OMV Bivje v  smeri proti Škofijam voznik osebnega avtomobila trčil v prometno signalizacijo, zaradi česar je ta razmetana po celotnem vozišču. Povedal je še, da je voznik vozilo ustavil na prehitevalnem pasu, ga zaklenil in se peš napotil s kraja nesreče v smeri ceste med Vinogradi. 

V prometno signalizacijo je z osebnim avtomobilom nato trčila 37-letnica iz okolice Kopra. Policisti so 49-letnega voznika osebnega avtomobila doma izsledili na Cesti med vinogradi. Ker je s kraja postopka poskušal zbežati, so zoper njega uporabili prisilna sredstva. Prav tako se voznik policistom ni hotel identificirati in se do njih nedostojno vedel ter jih žalil. 

Alkotest | Avtor: Nik Rovan Fotografija je simbolična. Nik Rovan
Policisti so mu nato odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ga je odklonil, prav tako mu je bil odrejen strokovni pregled, ki ga je prav tako odklonil. Izdali so mu plačilni nalog, zanj sledi še obdolžilni predlog zaradi neprilagojene hitrosti, zaradi česar je trčil v prometno signalizacijo.

Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • bobubob 08:11 27.junij 2023.

    Hej, človek je imel poškodovan avto. Zakaj bi torej sploh iskal varen prostor, naj drugi poskrbijo, da se mu bodo varno izognili. Še tistim, ki imajo avto bp, se ne ljubi iskati parkirišč, temveč parkirajo pri invalidih, na zebrah, na ...prikaži več pločnikih, uvozih. Pač kjer se jim zazdi. Ker so ti ljudje pomembni, ker imajo zveze. Ker zakon velja le za male. In predvsem - ker 'organi' mislijo enako ! Vse to pa le zaradi pišmeuharskih volilcev in njihovega nekritičnega odnosa do njihovih levodesnih gurujev.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:44 27.junij 2023.

    in vi pričakujete da bomo s takšnimi državljani uspešna država kot Švica ? Ubogi politiki, ki od takšnih državljanov poslušajo kritike na svoj račun.