Slovenija
13402 ogledov

Se poletje poslavlja?

Dežnik Profimedias
Prva oslabljena vremenska fronta čez Sloveijo že danes.

Vremenoslovci za danes napovedujejo krajevne plohe in nevihte. Te bodo sredi dneva in popoldne. Zapihal bo severni do severovzhodni veter, zvečer na Primorskem šibka burja. Ni izključena kakšna močnejša nevihta z močnim nalivom, sunki vetra in manjšo točo. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 32 stopinj C.

Jutri spet sonce

Jutri dopoldne bo še ponekod zmerno oblačno, popoldne pa bo večinoma sončno. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 19, na Primorskem do 24, najvišje dnevne od 27 do 33 stopinj C.

Sončno vreme bo do sobote, ko vremenoslovci napovedujejo postopne pooblačitve, popoldne se bodo začele pojavljati plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na nedeljo.

Postopno spet topleje

V soboto popoldne nas bo tako prešla hladna fronta. Za njo pa se bo nad Alpami in zahodnim Balkanom spet zgradilo območje visokega zračnega tlaka. V nedeljo se bo delno zjasnilo, hladneje bo. Od ponedeljka do četrtka bo sončno in postopno spet topleje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.