Magazin > Lepota & telo
58 ogledov

Izdelke za nego las dobijo

lasje, ženska Shutterstock
Ste se potegovali za izdelke za nego las?

Poletje je čas, ko treba lasem posvečati več pozornosti kot sicer, zato kakovostni izdelki za ohranjanje njihove lepote pridejo še kako prav.

Izžrebali smo tri srečnice, ki so si jih prislužile Amwayev šampon za barvane lase in intezivno masko za krepitev las Satinique. Anji G., Mojci O. in Nadi Z. iskreno čestitamo.

Komentarjev 2
  • Mitoka 12:21 24.julij 2012.

    Se strinjam s komentarjem uporabnice Filipka. Subrina je dejansko zelo dobra rešitev za lase, jaz ji tudi zaupam in moram priznati, da so rezultati zares odlični. Nad tem da jo pa ne morem kupiti sem pa tudi sama zelo zgrožena. ...prikaži več Ne razumem kako si lahko DM privošči, da s prodajnih polic umakne tako zaželjen in prodajan izdelek. Še sreča da je pri nas še nekaj drogerij, ki imajo vsaj zame še boljšo ponudbo in že nekaj časa več ne zahajam v DM.

  • Filipka 09:11 19.julij 2012.

    Jaz za nego svojih las uporabljam izdelke od Subrine, tako šampone kot tudi barve za lase in moram reči, da sem nad rezultati navdušena. Moji lasje so res čvrsti in počutje sporočeno. Mi je pa čudno da za nagrado ponujate ...prikaži več izdelke tujih blagovnih znamk, namesto slovenskih. Tudi v drogerijah DM imajo podobne finte, s polic so umaknili kar nekaj slovenskih proizvodov, med drugim tudi celotno kolekcijo Subrine in vse to nadomestili z lastnimi blagovnimi znamkami DM. Medtem ko v drugih drogerijah dobiš praktično čisto vse. In to v Sloveniji. In za slovenske izdelke gre!