Slovenija
300 ogledov

Turška kava iz kapsule v manj kot minuti

Barcaffe Atlantic Grupa
Po novem si je mogoče turško kavo pripraviti tudi iz kapsule.

Turška kava je pri nas še vedno najbolj priljubljena, zato so se v Atlantic Grupi odločili, da vsem, ki si želijo tradicionalen okus, pa nimajo dovolj časa za pripravo, ponudijo okus in vonj turške kave iz kapsule Barcaffé D.O.T. Priprava turške kave tako traja manj kot minuto.

"V okviru obstoječe linije Barcaffè D.O.T. kapsul za kavo smo se odločili lansirati kapsule Barcaffè turške kave, ki so združljive z največjim številom kavnih aparatov v regiji. To je prva tovrstna kapsula v Evropi, saj na našem območju v kapsuli do sedaj ni bilo mogoče piti turške kave," je povedala Lejla Dautović Čaić, direktorica marketinga za Strateško poslovno področje kava pri Atlantic Grupi.

Komentarjev 1
  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 20:00 25.september 2018.

    Uf, a je sploh kdo pomislil, da pa ljudje turške ne pijejo iz avtomata, ker si preprosto želijo espresso, ki ga v đezvi res ne moreš pripraviti? Turška kava je istočasno stvar rituala priprave in pitja ter okusa, medtem ko ...prikaži več je espresso, zgolj hitra kratka močna kava z intenzivno aromo. Kapsule so že tako precenjene in ekološko sporne da bodo ljubitelji turške kave najverjetnej ostali na džezvici, tisti na kapsulah in avtomatih pa pili espresso.