Slovenija
19 ogledov

Vlomil mu je v avtomobil

(Foto: shutterstock) Žurnal24 main
Ker avtomobila ni zaklenil, ga je v njem pričakal vlomilec.

Včeraj okoli 20. ure je 33-letni moški na Ruški cesti v Mariboru pristopil do svojega osebnega avtomobila, ki ni bil zaklenjen. V avtomobilu je opazil neznanega moškega, ki je ob njegovem prihodu zbežal. Lastnik avtomobila je stekel za njim, neznanec pa se je obrnil in mu z izvijačem zagrozil, naj ga ne lovi, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

 

Ko se je lastnik vozila vrnil do avtomobila, je ugotovil, da mu je neznanec iz avtomobila odtujil denarnico z dokumenti in plačilnimi karticami ter gotovino, v vrednosti približno 120 evrov. Demontiral mu je tudi avtoradio, a ga je zaradi bega pustil v vozilu.

 

Storilca ujeli

Uro kasneje so policisti na Ulici Moše Pijada prijeli 35-letnega moškega iz Maribora, ki je ustrezal opisu storilca, in ga pridržali. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja roparske tatvine bodo zoper njega podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.