Slovenija
4440 ogledov

Vlomilci odpeljali tovornjak, poln pijače

pločevinka, gazirana pijača Žurnal24 main
Žeja pa taka ...

Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da so danes zjutraj obravnavali vlom, ki se je končal z odtujitvijo večje količine pijače skupaj s tovornim vozilom. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, so bili zgodaj zjutraj obveščeni o vlomu v skladiščne prostore v bližini Tržaške ceste v Mariboru.

Nepridipravi so odtujili večjo količino pijače in to kar skupaj s tovornim vozilom. "Skupna materialna škoda znaša po nestrokovni oceni okrog 8.000 evrov," ocenjujejo v PU Maribor. "Policisti dogodek še preiskujejo," so še zapisali.

Sicer pa to ni bila edina odtujitev vozila to noč, kot so sporočili iz PU Maribor, so bili obveščeni tudi o tatvini vozila na Linhartovi ulici v Mariboru. "Odtujeno je bilo kombinirano vozilo Peugeot Boxer bele barve, reg. št. MB 11-CHS. Lastnik je z dejanjem po nestrokovni oceni oškodovan za 1.500 evrov," so sporočili.  

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 06:27 27.september 2023.

    hm poln tovornjak ! poln ?! .. pa saj samo tovornjak nekako ima vrednost 8000 €, kaj so pa potem ukradli? en six pack ? glede na ocenjejno škodo bi se malo zamislil koliko v resnici je nabavna cena pijače ...prikaži veče predno pride na polico in dobi cena za nas kupce..

  • Idioti 13:23 26.september 2023.

    A je bla pijača na triciklu ?