Slovenija
1900 ogledov

Vodušek z novimi manevri na sodišču

Vladimir Vodušek Anže Petkovšek Vladimir Vodušek, novinar Info TV.
Danes bi moral spet sesti na zatožno klop, a so njegovi odvetniki izvedli že videni pravni manever.

Za danes na Okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu razpisano nadaljevanje obravnave kazenske zadeve, v kateri je novinar Vladimir Vodušek obtožen poskusa izsiljevanja, je bilo preklicano.

Vodušek je namreč podal predlog za prenos krajevne pristojnosti na Okrožno sodišče v Ljubljani, so STA pojasnili na Okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu.

O Voduškovem predlogu za prenos krajevne pristojnosti mora odločiti vrhovno sodišče, so še navedli na slovenjgraškem sodišču.

slovenija 04.03.14. vladimir vodusek, sodisce celje, foto: gregor katic Vladimir Vodušek Slovenija Vladimir Vodušek: Z vsemi štirimi se brani, da bi sedel na zatožno klop slovenija 04.03.14. vladimir vodusek, sodisce celje, foto: gregor katic Pet let, odkar so ga ujeli Slovenija Vladimir Vodušek se želi izmotati. Odkar so ga filmsko aretirali je minilo že pet let.

Vodušku na slovenjgraškem sodišču od februarja lani sodijo zaradi obtožb o poskusu izsiljevanja nekdanjega predsednika uprave Uniorja Gorazda Korošca in direktorja Rhydcona Vinka Stiplovška v času od maja do julija 2012. Vodušek krivdo zanika.

Vladimir Vodušek | Avtor: Politikis Politikis
dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Janez_53 19:55 27.marec 2018.

    Pa dobro!!! Ima tale tip tako dobre veze na sodiščih ali pa je naša zakonodaja poden od podna??? To je že pravo norčevanje iz države, sodišča in davkoplačevalcev!!! NAPRAVITE ŽE ENKRAT RED, DA BODO LOPOVI ČIMHITREJE ZA ZAPAHI, BREZ IZMIKANJA ...prikaži več Z RAZNORAZNIMI PRAVNIMI FINTAMI!!!

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:50 27.marec 2018.

    Mrhovinar brez primere.... Zafural lajf, familijo, posel, ugled...... Samo še odvetniki ga rešujejo pred popolnim zlomom. Na faci se mu vidi, da je propalica.