Slovenija
11378 ogledov

Za njim se je izgubila vsaka sled, iščejo ga že od 29. avgusta

Pogrešani Thomas Antonius Cress PU Nova Gorica
Od 25. avgusta 2023 dalje nastanjen v enem od namestitvenih objektov v Bovcu, nazadnje je bil opažen v soboto, 26. avgusta v dopoldanskem času, kasneje pa se je za njim izgubila vsakršna sled.

Policija je bila 29. avgusta obveščena, da na območju Bovca pogrešajo 55–letnega Thomasa Antoniusa Cressa, državljana Nemčije.

"Na območju Bovca je bilo najden njegov osebni avtomobil znamke Seat Ibiza, oranžne barve z nameščenimi nemškimi registrskimi številkami. Kljub številnim izvedenim aktivnostim Policije pogrešani nemški državljan še ni bil izsleden. Policisti PP Bovec nadaljujejo z aktivnostmi, da bi pogrešanega tujega državljana izsledili," so zapisali policisti.

"Vse, ki bi pogrešanega tujega državljana opazili ali imeli kakršnekoli koristne informacije o njegovem izginotju, policisti Policijske uprave Nova Gorica zaprošamo, da o tem nemudoma obvestijo policiste Policijske postaje Bovec (Dvor 44 a, 5230 Bovec, telefon: (05) 389 68 50, e-naslov: pp_bovec.pung@policija.si) ali se zglasijo na najbližji policijski postaji oz. pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200," pozivajo.

Pogrešani Thomas Antonius Cress je visok približno 180 centimetrov in je plešast.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.