Slovenija
33 ogledov

Začelo se je čiščenje garaže groze

Prebivalci Markovca se bojijo parkirati v garažni hiši. (Foto: bralci iz Kopra) Žurnal24 main
V nedeljo so nas bralci iz Kopra opozorili na neverjetno nesnago v garažni hiši na Markovcu, zdaj pa imajo spodbudno novico, saj se je po objavi našega članka začelo čiščenje.

"Oglašamo se vam ponovno, tokrat s spodbudnejšimi novicami in predvsem zahvalami. Včeraj je bil storjen korak naprej v smislu, da je (predvidevamo) Komunala Koper iz slovite garažne hiše odstranila avtomobila, ki sta služila kot smetnjak," nam sporoča bralec iz Kopra.

O neverjetni nesnagi smo poročali v sklopu naše nove rubrike Jaz poročam, v kateri objavljamo vaše prispevke, fotografije, videoposnetke in preverimo stvari, ki vas razburjajo.

Seveda pa samo čiščenje ne bo dovolj, ugotavlja naš bralec: "Kar se tiče ostale problematike (narkomani, mladostniki, prepuščeni zabavam v garažnih hišah, kraje itd.), pa se je žal ne da urediti z enim dopisom, niti s čistilnimi akcijami. Najbrž gre za širši družbeni problem, za katerega pa očitno ni dovolj posluha in pozornosti s strani pristojnih služb."

Imate tudi vi zgodbo, fotografije, posnetke, ki jih želite objaviti?
Z nami lahko kontaktirate na naslednje načine:

1. Prek SMS-a: svoje sporočilo pošljite na številko 4224. Pred svoje besedilo vpišite besedo naveza.

2. Prek MMS-a: sporočilo s priloženimi slikami pošljite na številko 4224. V polje Zadeva/Subject vpišite ključno besedo naveza mms.

3. Prek e-pošte: svoje sporočilo z morebitnimi prilogami pošljite na naveza@zurnal24.si. Piarovci/oglaševalci pozor! Ta naslov je namenjen izključno našim bralcem/poročevalcem in nanj ne sprejemamo nikakršnih promocijskih sporočil!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.