Šport > Nogomet
65 ogledov

Navijač Arsenala in oče petih otrok zastavil hišo

(Manchester United - Arsenal) Reuters
Iz Ugande prihaja nora zgodba o navijaču Arsenala, ki je ostal brez hiše zaradi stave na tekmo angleške Premier League med njegovimi topničarji in Manchester Unitedom.

V mestu Iganga je "goreč" navijač Arsenala po poročanju ugandskega Observerja stavil na zmago londonske ekipe, ki je na gostovanje k Manchester Unitedu prišla kot prvouvrščeno moštvo Premier League.

Pred tekmo je Henry Dhabasani z Rashidom Yigo stavil svojo hišo, da bo Arsenal dobil tekmo na Old Traffordu. Yiga mu je odvrnil z "vplačilom" svoje nove Toyote Premio, v primeru, da bi United izgubil, pa je Dhabasaniju ponudil tudi svojo ženo.

Stavo sta sklenila v pisni obliki, lokalni vodje in navijači pa so bili priče. Dhabasani, ki je poročen s tremi ženami in ima pet otrok, se je ob koncu tekme nezavesten zgrudil, ko je United slavil z golom nekdanjega topničarja Robina van Persieja (1:0).

V ponedeljek je več navijačev Manchester Uniteda vdrlo v Dhabasanijevo hišo in ga skupaj z družino izselilo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.