Slovenija
3325 ogledov

Zaradi prometne nesreče nov zastoj

Cestna kamera PIC PIC
Nova nesreča na primorski avtocesti, na Poti na Laze pa prevrnjeno vozilo.

Po podatkih Prometno-informaijskega centra (PIC) je na primorski avtocesti med priključkom Vrhnika in CP Log v smeri Ljubljane zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas. Nastal je zastoj dolg približno 20 kilmetrov. "Pot se vam podaljša za približno eno uro. Za osebna vozila je obvoz možen po vzporedni regionalni cesti Logatec - Vrhnika - Brezovica," pravijo na PIC.
 
Nesreča se je zgodila še pred počivališčem Ravbarkomanda, posledice so že odstranjene. 

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje je sicer ob 17.20 prišlo do prometne nesreče še na Rožnem v občina Krško, nekaj pred peto popoldan pa se je na Poti na Laze prevrnilo osebno vozilo. 

Mejni prehodi | Avtor: PIC PIC
Stanje ob 18.15
- na gorenjski avtocesti med priključkom Jesenice vzhod inpredorom Karavanke proti Avstriji, 9 kilometrov, v smeri Kranjske Gore priporočamo izvoz Lesce;
- na primorski avtocesti pred počivališčem Ravbarkomanda proti Ljubljani, približno 4 kilometre, upočasnjen promet, pot se vam podaljša za približno 10 minut;
- na štajerski avtocesti pred prehodom Šentilj proti Avstriji, krajši zastoj;
- na pomurski avtocesti pred prehodom Pince proti Madžarski, krajši zastoj;
- na cestah Lucija - Sečovlje, Koper - Šmarje - Dragonja in Podlehnik - Gruškovje.

Po podatkih hrvaškega avto kluba HAK je daljši zastoj že proti mejnima prehodoma Sečovlje in Dragonja. 

Po zadnjih podatkih policije so čakalne dobe na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Jelšane, Metlika, Obrežje ter Gruškovje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.