Slovenija
13528 ogledov

Zaradi trčenja zaprta štajerska avtocesta

Dars
Zaradi prometne nesreče zaprta štajerska avtocesta ob izvozu Maribor - center proti Avstriji.

Na štajerski avtocesti se je ob izvozu Maribor - center v smeri proti Avstriji zgodila prometna nesreča, v kateri je prišlo do trčenja med voznikoma avtodoma in tovornega vozila.

V nesreči sta se poškodovali dve osebi - voznik avtodoma lažje in njegova sopotnica težje, vendar po zadnjih informacijah njeno življenje ni ogroženo, so sporočili iz mariborske policijske uprave.

Do prometne nesreče  je po doslej zbranih informacijah prišlo, ko se je voznik avtodoma, sicer avstrijski državljan, ki je po
avtocesti A1 peljal v smeri proti Šentilju, ob izvozu za Maribor - center skušal izogniti trčenju v tovorno vozilo pred njim, pri tem je zavil na drug vozni pas, vendar je kljub temu trčil vanj. Policisti PPP Maribor nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin prometne nesreče.

Prometnoinformacijski center voznikom priporoča, da avtocesto zapustijo na izvozu Maribor - jug in zaprto avtocesto obvozijo na relaciji Slivnica-Hoče-Maribor-krožišče Pesnica.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • ginko 23:16 30.junij 2023.

    V golobnjaku so sprejeli odredbo, da so ukinili avtocestno policijo. Golazen in nevolivci na volitvah so izvolili golazen, to so posledice.

  • Avatar Leon
    Leon 14:51 29.junij 2023.

    To je kriminal ! Vsak dan nesreče in zastoji in glavna sezona se šele začenja . Kdo je odgovoren za nadzor ?