Magazin > Bizarno
77 ogledov

Slovenke bi šle na pregled k "Bergdoktorju" ...

gorski zdravnik Žurnal24 main
Slovenke si želijo pregleda pri "gorskem zdravniku“.

Avstrijski igralec Hans Sigl je v vlogi zdravnika v seriji Gorski zdravnik tako prepričljiv, da je nekatere gledalke popolnoma zmedel – tudi Slovenke.

Na Facebook strani POP TV so namreč objavili zapis iz časnika Dnevnik, ki se je bralkam, ki so preveč resno vzeli naslov njihovega članka o priljubljeni seriji, opravičil. "Po včerajšnji objavi članka o najbolj gledani TV-seriji tega poletja z naslovom "Gorski zdravnik zdravi polovico ženskih gledalk v Sloveniji" smo od naših zvestih bralk dobili cel kup vprašanj o tem, kako bi se dalo urediti, da jih pregleda Bergdoktor in kje se lahko naročijo na pregled. Bralkam se zavoljo nekoliko zavajajočega naslova prispevka opravičujemo. Nismo mislili dobesedno. Hans Sigl je le igralec, ki igra gorskega zdravnika Martina Gruberja. Serija je igrana in ne dokumentarna. Martin Gruber ni pravi zdravnik in ne zdravi v Sloveniji.“

Serija je trenutno najbolj gledana TV vsebina pri nas.

Komentarjev 2
  • smejka 20:55 04.avgust 2016.

    Jaz sem dobila že termin...danes ob 21:55\s\s;)

  • leonardo 11:30 04.avgust 2016.

    Predvsem bi Slovenci radi imeli takšnega doktorja, ampak žal, to je mogoče samo v nadaljevankah. Z lučjo pri belem dnevu lahko iščeš po Sloveniji tako " zagnanega " zdravnika, pa ga ne boš našel. To je to.