Šport
76 ogledov

Slovenke namesto tekme trenirale

slovenska rokometna reprezentanca slovenija rokomet ženske Simon Maljevac
Slovenska ženska rokometna reprezentanca, ki jo decembra čaka nastop na evropskem prvenstvu na Švedskem, ta teden začenja priprave na veliko tekmovanje.

Kot so sporočili iz Rokometne zveze Slovenije, so domače rokometašice v Naklem gostile reprezentanco Črne gore in opravile skupen trening.

Namesto običajne pripravljalne tekme pa sta se selektorja Uroš Bregar in Dragan Adžić odločila za trening, ki mu je sledil še krajši preizkus na dva gola, pri katerem niso beležili izida.

Slovenska reprezentanca se zdaj vrača v Zreče, kjer bo nadaljevala priprave na svoje peto veliko tekmovanje stare celine, na katerem se bo pomerila s Srbijo, Španijo in Švedsko.

Ta konec tedna bo Slovenija odigrala še dve pripravljalni tekmi proti Švici, obe pa bosta zaprti za javnost.

Seznam reprezentance Slovenije:

Vratarke: Miša Marinček, Amra Pandžić, Sergeja Stefanišin (vse Krim Mercator)

Krilne igralke: Neli Irman (Budućnost), Polona Barič (Krim Mercator), Tamara Mavsar (Vardar Skopje)

Zunanje igralke: Teja Ferfolja (Rotweiss Thun), Ana Gros (Metz), Nina Jeriček (Krim Mercator), Lea Krajnc (Zagnos), Barbara Lazović (Vardar Skopje), Ana Petrinja (Göpppingen), Janja Rebolj, Tjaša Stanko (obe Zagorje), Maja Užmah Šon (Celles sur Belle), Nina Zulič (Mlinotest Ajdovščina)

Krožne napadalke: Katja Čerenjak (Zelene doline Žalec), Lina Krhlikar (Göpppingen), Valentina Panger (Zagorje).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.