Slovenija > Črna kronika
44 ogledov

Smrtna prometna nesreča

Okrog petih popoldne je na glavni cesti Maribor – Dravograd prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je umrl 47-letni kolesar.

Do nesreče je okrog petih popoldne prišlo v naselju Bresternica. “Na prometno nesrečo sta naletela policista Prometne postaje Maribor, ki sta poškodovanemu vozniku nudila prvo pomoč do prihoda reševalcev. Ti so nadaljevali z oživljanjem, vendar pokojnemu žal niso mogli več pomagati,” je za Žurnal24.si povedal Miran Šadl z mariborske policijske uprave.

Kot nam je kasneje pojasnil pomočnik komandirja mariborske prometne policije Janko Zrnko, je prišlo do nesreče med 83-letnim voznikom osebnega avtomobila in 47-letnim kolesarjem. Ta je prečkal cestišče na prehodu, označenem za pešce. “Policisti še ugotavljamo, ali je kolesar prečkal cesto na kolesu, ali je hodil ob njem,” pravi Zrnko, ki poudarja, da okoliščine nesreče tako še niso povsem jasne.

Cesta je bila po nesreči štiri ure zaprta, za promet so jo ponovno odprli ob osmih zvečer. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.