Slovenija
38 ogledov

Sončno, a do kdaj?

Skok v vodo Žurnal24 main
Vremenoslovci vsaj do torka prihodnji teden napovedujejo sončno vreme, z morebitno jutranjo meglo in kakšno popoldansko ploho ali nevihto v ponedeljek.

Vremenoslovci za danes napovedujejo sončno vreme. "Predvsem v Vipavski dolini in na Krasu bo še pihala šibka burja," pišejo na Agenciji za okolje. "Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 30 stopinj Celzija."

PREBERITE ŠE: 


Jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla, najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 14, ob obali in na Goriškem okoli 16, najvišje dnevne od 27 do 31 stopinj Celzija.

Tudi v nedeljo se bo po napovedih Arsa nadaljevalo pretežno jasno in toplo vreme, zjutraj bo ponekod po nižinah megla.

Vsaj do torka sončno

V ponedeljek bo sprva pretežno jasno z jutranjo meglo po nižinah. "Popoldne bo v severni polovici države spremenljivo oblačno s kakšno ploho ali nevihto, drugod bo še suho," pravijo pri Arsu. 

V noči na torek in v torek dopoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami in nevihtami, popoldne naj bi se že jasnilo.

"Od srede do sobote bo sončno z občasno povečano oblačnostjo, najvišje dnevne temperature bodo okoli 25 stopinj Celzija," še pišejo pri Arsu. "Zjutraj bo ponekod po nižinah megla."

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.