Slovenija
3012 ogledov

Spletna trgovina H&M že deluje

H&M spletna trgovina H&M
Spletna trgovina H&M, ki so jo napovedali konec septembra lani, v Sloveniji že deluje.

Do 15. maja obljubljajo brezplačno dostavo, ki bo sicer stala 4,99 evra. Spletna stran sicer ni na voljo v slovenščini, dostava naročenega blaga v Slovenijo bo trajala dva do štiri delovne dneve. 

V spletni trgovini bodo enaki izdelki kot v trgovinah, nekateri izdelki pa se bodo prodajali izključno prek spleta.

Morebitno vračilo blaga bo stalo 3,99 evra, piše opozorilo pri naročenem blagu. Na povezavi, na kateri naj bi izvedeli več, pa piše, da je vračilo najenostavneje izvesti tako, da na priloženi paket nalepiš nalepko z naslovom in predplačano poštnino. Vračilo je sicer možno 30 dni od prevzema. 

Komunikacijski šum in sedem novih trgov

O odprtju slovenske spletne trgovine smo jih spraševali pred desetimi dnevi, a nam odgovora niso poslali, so pa včeraj objavili spročilo za medije, da so omogočili spletno nakupovanje na sedmih novih trgih, poleg Slovenije še na Hrvaškem, v Estoniji, Litvi, Latviji Luksemburgu in na Irskem. 

Kateri popust velja?

H&M spletna trgovina | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

h&M popust | Avtor: zurnal24.si zurnal24.si

H&M je strankam, ki bi se prijavile na njihova obvestila, obljubljal 20 odstotni popust pri prvem nakupu v spletni trgovini in brezplačno dostavo, a je ta ponudba, kot je pisalo, veljala le 24 ur. Je pa mogoče še vedno dobiti popust za prijavo na novice, ta je še višji, 25-odstoten, a le za en izdelek, ne za celotni nakup. 

Da bo nakupovanje prek spleta končno na voljo tudi v Sloveniji, so napovedali že konec septembra lani.

Davčni račun H&M | Avtor: zurnal24.si zurnal24.si
Še vedno na roke pišejo račune

Ob pripravah na odprtje spletne trgovine pa H&M še vedno na roke izpisuje davčno potrjene račune. Poleg računalniško izpisane dobavnice morajo namreč pripeti ročno izpisan račun iz vezane knjige računov. 

Ko smo od njih zadnjič dobili odgovor, so nam povedali, da bodo nov sistem vpeljali v letu 2016, zdaj so od takrat minili že trije meseci. 

Preberite še: 

dezurni@zurnal24.si

Your return will cost 3,99 €. For more information on returns and refunds here.
Delivery to Croatia and Slovenia will take 2-4 working days. For Luxemburg, Estonia, Latvia and Lithuania delivery will take 3-5 working days.
Komentarjev 1
  • Igor Trček 07:36 02.april 2016.

    A ste sploh pogledal trgovino ??? Še ena sramota - v ANGLEŠČINI....