Šport
30 ogledov

Aćimović ostaja v Ljubljani

Milenko Aćimović Anže Petkovšek
Tako Olimpija kot Milenko Aćimović sta kot napačne zavrnila medijske navedbe o selitvi v Avstrijo, kjer naj bi prevzel mesto športnega direktorja v vrstah Dunaja Austrie.

Ime športnega direktorja nogometnega kluba Olimpije je bilo v zadnjih nekaj dneh pogosto omenjeno v zvezi z morebitnim odhodom na Dunaj, kjer naj bi po navedbah avstrijskih in kasneje tudi slovenskih medijev prevzel kadrovanje članskega moštva pri svojem nekdanjem delodajalcu.

Aćimović je še vedno zelo priljubljen v avstrijski prestolnici, vendar 37-letni nekdanji nogometaš ne namerava zapustiti Olimpije. "Na medijska natolcevanja sem vajen še iz časov aktivnega igranja nogometa, tako da me dejansko ne presenečajo. Širši športni javnosti želim sporočiti, da moje misli in srce popolnoma pripadajo zeleno-beli barvi. V Olimpiji smo ponosni na dosedanje dosežke moštva, ki deluje kot skladna družina. Drži dejstvo, da imam veljavno pogodbo s klubom do konca sezone 2014/15, a to je le kos papirja in nič več. Če bi želel, bi lahko že letos podpisal desetletno pogodbo. Veliko več mi pomeni iskren dogovor in stisk roke s predsednikom kluba," je Ačimović ovrgel govorice o odhodu v dunajsko Austrio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.