Šport
28 ogledov

Albancem milijon za zmago nad Srbijo

Albanija, Danska EPA
Kosovski poslovnež Besnik Benz je nogometašem Albanije obljubil milijon evrov vredno premijo, če bodo jutri v Beogradu premagali Srbijo.

V kvalifikacijah za evropsko prvenstvo se bosta v Beogradu pomerili Srbija in Albanija, tekme pa si zaradi varnosti gostujoči navijači ne bodo smeli ogledati. Grozi jim zapor, če bi vseeno poskušali priti na dvoboj.

"Odločitev države, ki je v preteklosti izvedla velik genocid nad našim narodom, da nam prepreči ogled športnega dogodka ter nas omejuje pri navijanju, me je globoko pretresla. Zaradi tega obljubljam, da bom v primeru zmage vplačal milijon evrov, hkrati pa pozivam tudi ostale poslovneže in navijače, da me podprejo," je pred gostovanjem Albanije na stadionu Partizana dejal kosovski poslovnež Besnik Benz za Gazeta Shqip.

V skupini I pred tokratnim dvobojem sicer vodi Albanija, ki je na dveh tekmah zbrala štiri točke, prav toliko pa jih ima na svojem računu tudi Danska. Srbija je odigrala le gostujoči dvoboj proti Armeniji in remizirala (1:1), za obema reprezentancama, ki sta osvojili eno točko pa je na zadnjem mestu brez točk še Portugalska.

Komentarjev 1
  • tomos1898 21:28 13.oktober 2014.

    gnoj gnoje podpira, medtem k usi gnoji kradejo zemljo