Šport
63793 ogledov

Bivši se je pred dvema mesecema vrgel z balkona, zdaj poljublja drugega

Arina Sabalenka v solzah Profimedia
Belorusinja Arina Sabalenka ne neha dvigovati prahu.

Potem ko je svet tenisa in hokeja pretresla vest, da je samomor storil nekdanji izvrstni beloruski hokejist Konstantin Kolcov (skočil je z balkona hotela v Miamiju, potem ko sta se s Sabalenko razšla), je zdaj beloruska teniška igralka Arina Sabalenka, nekdanja partnerka Kolcova – javnost za njun razhod do njegove smrti ni izvedela –, očitno srečo že našla v objemu drugega. 

Nova zveza Sabalenke sicer uradno ni potrjena, britanski tabloid Daily Mail pa poroča, da sta bila Sabalenka in njen novi izbranec, brazilski podjetnik Georgious Frangulis, opažena na veliki nagradi formule 1 (bogati Frangulis je sponzor ekipe Haas).

Še več: Sabalenka je zdaj objavila tudi skupno fotografijo na družbenih omrežjih, kjer Frangulis sedi skupaj s člani njene ekipe in jo pri tem drži za roko.

Sabalenka in Frangulis | Avtor: Instagram Instagram
Zaljubljenega Frangulisa so opazili tudi v finalu Rima, kjer je Sabalenka izgubila proti prvi igralki sveta Igi Šwiatek, ko je sedel v njenem kotu. Kamere pa so ujele tudi njune poljube na enemu od treningov, več pa v spodnjem, vdelanem videoposnetku.

Sabalenka je veliko prahu dvignila že ob smrti Kolcova, ko se ni umaknila s turnirja in je kljub smrti partnerja, za katerega je nato sporočila, da je bil že bivši, nastopila na mastersu na Floridi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • dr3k 09:37 23.maj 2024.

    Mogoče je pa v ozadju nekaj drugega

  • dare326 09:00 23.maj 2024.

    Ni moja izbira.

  • firbec1 05:52 23.maj 2024.

    Mizerija